brak zdjęcia
System HACCP wdraża coraz więcej firm
Dodane: 2017-01-31 :: Kategoria: Usługi / Inne Usługi

W firmach, które zajmuje się produkcją lub obrotem żywnością bardzo często używany jest tak zwany system HACCP, czyli system, który identyfikuje wszelkie możliwe ryzyka, które mogą się w danej firmie w związku z pracami związanymi z żywnością pojawić. Żywność jest bowiem elementem, który może ulegać różnego rodzaju zepsuciu, zatruciu i może powodować komplikacje dla osób które ją spożywają. Dlatego też system HACCP sprawia, że firma eliminuje wszelkie możliwe zidentyfikowane potencjalnie ryzykowne dla obrotu i wytwarzania żywności zagrożenia. Stosując system HACCP firma jest bardziej wiarygodna dla swoich klientów i kontrahentów, gdyż pokazuje im, że bardzo poważnie podchodzi ona do bezpieczeństwa obrotu żywnością oraz jej wytwarzania. W Polsce coraz więcej firm wdraża system HACCP.

Zobacz również:

Usługi niklowania półbłyszczącego stali nierdzewnej
Usługi niklowania półbłyszczącego stali nierdzewnej

Madar to świadczący szeroko rozumiane usługi galwanizacyjne zakład, o ugruntowanej pozycji na rynku, oferujący też półbłyszczące niklowanie. Śląsk - od klientów z tego regionu przyjmowane są najczęściej zamówienia, obejmujące też przygotowanie powierzchni metali do niklowania i chromowania dekoracyjn...

Doskonale działające sale konferencyjne dla ciebie.
Doskonale działające sale konferencyjne dla ciebie.

Dla organizatorów przyjęć okolicznościowych bardzo ważnym elementem tego wydarzenia jest znalezienie najlepszego miejsca. Nasi pracownicy mogą pomóc w przygotowaniu każdej imprezy udostępniając najlepsze sale konferencyjne. Trójmiasto to miejsce, w którym można skontaktować się z naszymi pracownikami. Pr...

Wybór baru w stolicy z najlepszymi koktajlami
Wybór baru w stolicy z najlepszymi koktajlami

Ole Restaurant, to ekskluzywna restauracja, określana jako, best cocktail bar and tapas w Warszawie, a dokładnie w jej ścisłym centrum. O serwowanie i przyrządzanie najlepszych koktajli oraz przekąsek, charakterystycznych dla kuchni śródziemnomorskiej, odpowiadają doświadczeni mistrzowie kuchni i barmani, poz...

System HACCP wdraża coraz więcej firm
System HACCP wdraża coraz więcej firm

W firmach, które zajmuje się produkcją lub obrotem żywnością bardzo często używany jest tak zwany system HACCP, czyli system, który identyfikuje wszelkie możliwe ryzyka, które mogą się w danej firmie w związku z pracami związanymi z żywnością pojawić. Żywność jest bowiem elementem, który może ul...

Organizacja urodzin w sali bankietowej
Organizacja urodzin w sali bankietowej

Osiemnaste urodziny to ważny moment w życiu każdej osoby, wkraczanie w dorosłość, warto świętować w gronie najbliższej rodziny i znajomych. Jeżeli interesuje nas przestronna i klimatyzowana sala na urodziny (Wołomin i okolicę) to optymalnym miejscem, z pewnością okaże się centrum bankietowe Aida. Na te...